BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen
BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen

BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen

299,00 €
315,00 €
Sisältää alv. 24 %

BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Toimituskulut

Yli 150e ostoksiin kotiinkuljetus 0,00e

Alle 150e ostoksiin toimitus alk. 4,90e

Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 8931

BlueSea Kajakki, ilmatäytteinen 2-3 hengen

BlueSea Kajakki on ilmatäytteinen kahden tai kolmen hengen kajakki, joka on suunniteltu tarjoamaan kevyt ja kannettava vaihtoehto vesillä liikkumiseen. Sen ilmatäytteinen rakenne tekee siitä helpon kuljettaa ja säilyttää, ja se tarjoaa vakauden ja kestävyyden vesillä.

Tämän tyyppinen kajakki on suosittu valinta retkeilyyn ja seikkailuihin vesillä, koska se on helppo kuljettaa ja säilyttää verrattuna perinteisiin kiinteärakenteisiin kajakkeihin. Ilmatäytteinen rakenne mahdollistaa sen nopean täyttämisen ja tyhjentämisen, mikä tekee siitä kätevän valinnan matkustamiseen erilaisille vesialueille.

BlueSea Kajakki tarjoaa tilaa kahdelle tai kolmelle hengelle, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon niin perheille, ystäväryhmille kuin retkeilijöillekin. Sen kestävä rakenne ja suunnittelu mahdollistavat sen käytön erilaisissa vesiolosuhteissa, olipa kyseessä sitten rauhallinen järvi, virtaava joki tai meri.

Kokonaisuudessaan BlueSea Kajakki tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden nauttia vesillä liikkumisesta kätevällä ja kestävällä tavalla, ja se sopii hyvin niin harrastajille kuin aloittelijoillekin.


Tuotetiedot:

  • Mitat: 383 x 100 x 43 cm
  • Paino: 18 kg
  • Materiaali: Sisältä 0,6mm PVC ja ulkoa 900D oxford-kangas. Pohja PVC:tä
  • Sisältää: 2 melaa, 2 evää, jalkapumppu, kantokassi, korjaussarja ja käyttöohje
  • Max. kuorma: 280 kg
  • Vuoden takuu